Услуги

Инсайд Трейдинг България е водещ независим дистрибутор на технологични решения

Услуги

Поддръжка за клиенти

Нашият екип за поддръжка е тук за вас. Те не просто носят положителна нагласа, ние ще намерим най-подходящите продукти на оптимални цени за вас. Комбинацията от доставка и поддръжка дава възможност на Инсайд Трейдинг България да осигури водещо в отрасъла клиентско изживяване.

Безплатни консултации и конфигурации

Ние ще конфигурираме за вас продуктите за да имате ясна оферта. Освен това ще ги асамблираме преди доставка, което означава, че всеки продукт е готов за употреба. Спестяваме ви време, усилия и главоболие. Всичко това е част от бързата, професионална услуга, която доставяме.

Бърза и надеждна доставка

Нашият логистичен отдел се характеризира с професионална, бърза и сигурна работа с поръчките. Всяка година изпращаме много продукти, а всички пакети се инспектират щателно при пристигане и заминаване. Работим с внимателно подбрани компании за товарни превози, за да гарантираме сигурна и навременна доставка.

Връщане на стоки

За да върнете определени продукти, трябва да поискате номер за връщане, преди да изпратите продукт обратно до нас. Преди да поискате RMA, моля свържете се с местния доставчик на услуги, повечето вендори имат глобална гаранция.

Инсайд Трейдинг България

Водещ независим дистрибутор на технологични решения. Нашата мисия е да бъдем предпочитаният партньор за дистрибуция в България и Европа

Стани партньор
Стани доставчик